lauantai 15. kesäkuuta 2013

Lpkky:n virkistyspäivän tempaus

Lpkky järjesti jo toisen kerran henkilöstölleen virkityspäivän Ikaalisten kylpylässä. Päivässä oli kaikenlaista mukavaa ohjelmaa, kilpailua ja urheiluaktiviteetteja. Paokin kollegavalmentajat päättivät myös käyttää tilaisuuden hyväkseen ja esitellä eri valmistajien tabletteja tilaisuudessa. Saimme tempaukseemme pöydän kylpylän aulausta ja olimme varanneet mukaan pientä naposteltavaa tutustujille. Pöydällä siis Android-, Windows- ja iOS-käyttöjärjestelmillä varustettuja Samung- ja Ipad -merkkisiä tabletteja aika nivaska. Asiakkaina päivän mittaan oli sekä Lpkky:n henkilöstöä että kylpylänkin asukkaita.
Loppuviimeksi meillä oli niin kiireellinen kolmetuntinen ja luultavasti emme ehtineet kaikkia tableteista kiinnostuneita edes ohjeistamaan. Kiirettä piti jokaisen tablettimallin kanssa tasaiseen tahtiin.
Monella tutustujalla oli jo jonkin merkkinen tabletti ja halusi tutustua eri käyttöjärjestelmään. Windows8 -tabletti ainakin uutuutena kiinnosti toiminnoiltaan ja tuntui vierailijoille helpolta tutustua tuon Nokia -puhelimista tuttujen kuvakkeiden ja käyttöliittymän avulla. Latasimme tableteille myös muutaman pelin etukäteen, jolloin niitä saattoi kokeilla saadakseen "sormituntuman" laitteeseen.


Kaiken kaikkiaan tempauksesta jäi hyvä mieli ja varmasti olisi mukavaa tilaisuuden tullessa järjestää tämäntyyppisiä esittelyjä jatkossakin.
Tapahtumaan, kuin tapahtumaan kannattaa muutoin ottaa tarjottavaksi mukaan tuoreita mansikoita. Ne suorastaan "vetivät" puoleensa tutustujia. Kiinnostavuuden arvioinnissa mansikat taisivat saada tablettien kanssa kyllä tasasijan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti